Obiady czerwiec 2025

 

W tym miesiącu przypada 15 dni żywieniowych.

7zł x 15 dni = 105 zł

 Prosimy o jak najszybsze wpłaty w celu zamknięcia rozliczenia rocznego.

Nie uwzględniane będą odliczenia, które pojawią się 4 dni przed zakończeniem żywienia.

Kontakt:

Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

lub telefonicznie wew. 39 od 6.00 do 13.00

 


 

JADŁOSPIS

Nazwa potrawy

Składniki

Alergeny

PONIEDZIAŁEK 16.06.2025

Zupa jarzynowa z kapustą włoską

Kasza jęczmienna z boczkiem

Jogurt naturalny

Udko z kurczaka,marchew,seler,por,pietruszka

kapusta włoska,ziemniaki,przyprawy

Kasza jęczmienna,boczek wędzony,przyprawy

jogurt naturalny

Gluten,seler,laktoza

 

 

 

WTOREK 17.06.2025

Rosół z kaszą manną

Ziemniaki piure

Kotlet z kurczaka w cieście serowo-jogurtowym

Mizeria

Udko z kurczaka,marchew,seler,por,pietruszka,

pietruszka zielona,kasza manna pszenna,przyprawy

Ziemniaki,mleko 3,2%

Filet z kurczaka,jaja,mąka ziemniaczana,ser żółty,

jogurt naturalny,przyprawy,olej rzepakowy

Ogórek zielony,maślanka,jogurt naturalny,śmietana 18%,przyprawy

Gluten,seler,laktoza

ŚRODA 18.06.2025

Rosół z ryżem

Ziemniaki

Filet z indyka w sosie własnym

Kapusta biała zasmażana

Herbata rumiankowa

Udko z kurczaka,marchew,seler,por,pietruszka,

pietruszka zielona,kasza ryż biały,przyprawy

Ziemniaki,filet z indyka,mąka pszenna typ 480

olej rzepakowy,przyprawy

Kapusta biała młoda,cebula,masło 83%

Woda kwiat rumianku 100% cukier

Gluten,seler,laktoza

 

PONIEDZIAŁEK 23.06.2025

 

Zupa z fasolki szparagowej z kaszą manną

Makaron z masłem,serem białym,cukrem

Herbata miętowa

Udko z kurczaka,marchew,seler,por,pietruszka,

fasolka szparagowa,kasza manna pszenna,przyprawy

Makaron z mąki makaronowej pszennej,ser biały,

masło 83%,cukier

Woda,liść mięty pieprzowej100%,cukier

Gluten,seler,laktoza

 

WTOREK 24.06.2025

 

Rosół z makaronem

Ziemniaki

Pałka z kurczaka w sosie własnym

Sałatka z ogórka zielonego i pomidora

Udko z kurczaka,marchew,seler,por,pietruszka,

pietruszka zielona,makaron z mąki makaronowej pszennej,przyprawy

Ziemniaki,pałka z kurczaka,mąka pszenna typ 480

przyprawy

Ogórek zielony,pomidor

Gluten,seler,laktoza

 

ŚRODA 25.06.2025

 

Krupnik

Ziemniaki piure

Filet z miruny panierowany

Kapusta kiszona gotowana

Żeberko wieprzowe,marchew,seler,pietruszka,por,

ziemniaki,kasza jęczmienna,pietruszka zielona, przyprawy.

Ziemniaki,mleko 3,2% filet z miruny, jaja,bułka tarta z pieczywa pszennego,olej rzepakowy,

przyprawy

Kapusta kiszona,cebula,masło 83%,przyprawy

Gluten,seler,laktoza’

ryba,jaja

 

KUCHNIA ZASTRZEGA SOBIE ZMIANY W JADŁOSPISIE Z PRZYCZYN OD NIEJ NIEZALEŻNYCH

Do przygotowywania posiłków używane są przyprawy : sól morska, pieprz naturalny,

ziele angielskie, oregano, majeranek ,liść laurowy, zioła prowansalskie, papryka słodka,

czosnek mielony, cząber, rozmaryn, tymianek, bazylia, cynamon ,cukier wanilinowy

Zgodnie z informacją producenta mogą one zawierać gluten, mleko, jaja, soję, seler i gorczycę.

KUCHNIA ZASTRZEGA SOBIE ZMIANY W JADŁOSPISIE Z PRZYCZYN OD NIEJ NIEZALEŻNYCH

 


 

Godziny wydawania obiadów

BUDYNEK A

DZIEŃ TYGODNIA

 

PONIEDZIAŁEK

 

WTOREK

ŚRODA

CZWARTEK

PIĄTEK

 

 

I

PRZERWA

11.30 – 11.50

 

 

Ia

Ib

Ic

IIa

IIc

 

Ia

Ib

Ic

IIa

IIIa

 

Ia

Ib

Ic

IIIb

 

Ia

Ib

Ic

IIc

IIIb

 

Ia

Ib

Ic

IIb

 

 

II

PRZERWA

12.35 – 12.55

 

 

 

IIb

IIIa

IIIb

IIIc

 

IIb

IIc

IIIb

IIIc

 

IIa

IIb

IIc

IIIa

IIIc

 

IIa

IIb

IIIa

IIIc

 

IIa

IIc

IIIa

IIIb

IIIc

 

BUDYNEK B

Klasy 4 i 5 - 11:30 - 11:50

Klasy 6, 7 i 8 - 12:35 - 12:55


 

Regulamin stołówki

Alergeny informacja


 

Zamówienia publiczne na rok 2025

Ogłoszenie

Wzór umowy

Załącznik nr 1

Załącznik nr 2

Załącznik nr 3

Załącznik nr 4

Załącznik nr 5

Opis przedmiotu zamówienia